avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare teren agricol

Buna seara.Ma poate ajuta cineva cu pasii pt revendicarea unui teren agricol mostenire de familie???Dl Primar este cel care nu ne elibereaza titlul de proptietate,,alti mostenitori neexistand.Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: avramge , utilizator 21:55, 8 Octombrie 2018
Buna seara,
A formulat cineva dupa 1990 vreo cerere de retrocedare?
Daca DA atunci luati legatura cu un avocat.
Daca nu ... nu aveti ce sa primiti.
Buna ziua aveți mai multe variante depinde ce documente dețineți la terenul agricol cel revendicati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar 1968lucian 1968lucian Titlu de proprietate obtinut la reforma agrara din 1945. Mostenitorul a aflat de existenta acestuia in ianuarie 2015 si a obtinut un duplicat de la arhivele ... (vezi toată discuția)
Probleme retrocedare terenuri vsoare vsoare Am si eu trei intrebari: 1. Ce demersuri trebuie indeplinite pentru a solicita retrocedarea unei proprietati dupa expirarea termenului prevazut de lege? 2. ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea propritatii respinsa de primarie. veresiuliu veresiuliu Dupa decesul parintilor in anul 2007, in arhiva familiei am gasit documente juridice care atestau ca parintii mei sunt proprietari a doua terenuri mostenite de ... (vezi toată discuția)