avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere CIM intre joburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere CIM intre joburi

Salut! Daca de exemplu pe data de 26.10 inceteaza actualul contract de munca iar pe data de 5.11 incepe un nou contract, este o problema la pensie/vechime?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 9 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada cuprinsa intre 26.10 - 05.11 nu constituie vechime in munca si nici stagiu de cotizare la pensie.

Situatia in cauza poate fi sau nu o problema la pensie ... depinde de stagiu cumulat la data depunerii dosarului de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar și salariat după depunerea dosarului de pensionare ... ili90 ili90 Pensionar și salariat După depunerea dosarului de pensionare pentru limita de vârstă, in ce condiții mai pot rămâne în activitate, in cumul pensia și ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, va rog sa imi spuneti sunt in prag de a depune ... dointza dointza Buna dimineata, va rog sa imi spuneti sunt in prag de a depune dosarul pentru pensie la finele acestei luni , intrebarea mea este de cand inceteaza contractul ... (vezi toată discuția)
Angajat care are decizie de pensie pentru limita de varsta nu anunta angajatorul jujica jujica Buna ziua Un angajat are de 6 luni decizia de pensionare pentru limita de varsta si isi desfasoara activitatea in baza vechiului CIM. Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)