avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sechestru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sechestru

Buna seara.Am sechestru pe masina si acelasi executor vrea sa inceapa procedura de sechestru pe casa.Daca incep sa achit din datorie,se sisteaza procedura de sechestru pe apartament?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:55, 9 Octombrie 2018
Incercati sa negociati prin executor-cu acordul creditorului incheierea unui angajament de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt cheluielile de judecata in proces cu banca IanisCump IanisCump Buna ziua! Am avut un proces cu banca, pe care l-am pierdut, trebuie sa achit cheltuielile de judecata 10.500 lei. Am primit notificare de la banca sa achit ... (vezi toată discuția)
Executare silita andeutza1991 andeutza1991 Buna ziua am si eu o intrebare cine ma poate ajuta..... Parinti mei au avut o datorie la banca. Au fost dati in judecata in anul 2010 in prima intanta au ... (vezi toată discuția)
Datorii acumulate de persoane care nu vor sa plece din apartament nicusan nicusan O cunostinta in varsta a primit in gazda din mila, intr-un apartament liber, niste persoane cu copii. Familia respectiva nu a achitat intretinerea lunara si ... (vezi toată discuția)