avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua am si eu o intrebare cine ma poate ajuta..... Parinti mei au avut o datorie la banca. Au fost dati in judecata in anul 2010 in prima intanta au castigat fara a se prezanta si fara avocat. Dupa aceea banca a facut recurs si au castigat. Ieri au venit sa ne puna sechestru pe casa. Daca pana vineri nu achita suma de 5500 de lei. Ce putem face daca nu avem acea suma. Putem semna un contrat prin care ne obligam ca platim acea suma in maxim un an? Ce etse de facut pentru nu a pierde casa? Va rog din suflet sa imi raspudeti si sa ma ajutati cu ceva..... Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andeutza1991 , utilizator 15:54, 17 Aprilie 2013
Daca a fost demarata executarea silita,negociati esalonarea platii debitului restant cu executorul,esalonare care se poate realiza cu acordul creditorului
Buna ziua,

Se poate incheia un acord cu banca pentru esalonarea acestui debit fata de ei.
Sa mearga parintii dvs la executor si sa faca acel angajament de plata. banca in va analiza si va vor trimite raspunsul. De obicei nu dureaza mult.

Succes,
Vorbiti cu executorul si cu banca despre o amanare.
Parintii mai taiesc?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare penala, cheltuieli judecata - posibilitate plata in rate gabykro gabykro Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Am primit acasa o comunicare de executare de la judecatorie ca trebuie sa platesc niste ... (vezi toată discuția)
Executare datorii intretinere adaiv adaiv Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati cu informatii. Parintii mei locuiesc intr-un apartament in chirie de la Primarie. Au acumulat o datorie mare la ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita la un credit restant de 2 ani dum974 dum974 va rog sa ma ajutati am primit o somatie de executare silita pentru un credit neachitat de 2 ani pana acum nu am mai primit instiintari desi am platit 3 ani ... (vezi toată discuția)