avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cand începe și când se termina anul agricol 2018
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cand începe și când se termina anul agricol 2018

Cand începe și când se termina anul agricol 2018 ? Mar interesa sa aflu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 9 Octombrie 2018
Anul agricol începe la data de 1 iulie a anului şi se în­cheie la data de 30 iunie a anului ur­mător,
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de producator irina09 irina09 va rog sa-mi spuneti daca un certificat de producator eliberat in data de 28.06.2012 dar cu prima viza in data de 01.07.2012 este valabil tinand cont ca anul ... (vezi toată discuția)
Care a fost perioada anului scolar 2009-2010. lexu_mumuselu2007 lexu_mumuselu2007 Platesc o pensie alimentara copilului care are 20 de ani .A terminat clasa a XII-a si-mi opreste in continuare pensia alimentara deoarece contabila mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Contract arenda maris331 maris331 Buna ziua Un contract de arenda incheiat in data de 4.04.2006 ( semnat in aceeasi data si inregistrat la primarie )daca la unul din puncte scrie ca este ... (vezi toată discuția)