avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

buna ziua!ce trebuie sa cuprinda un act aditional anexat la contractul de munca prin care se modifica orele de munca de la 8 ore la 4 ore(1/2 norma),si bineinteles si salariu .am primit un act aditional in care nu este specificat conform carei decizi a avut loc reducerea orelor de munca .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:51, 11 Noiembrie 2009
Programul mai mic de 8 ore pe zi este considerat stagiu intreg de cotizare pentru pensie numai ca fiind salariul mai mic si contributia pentru pensie va fi mai mica si, deci, si punctul de pensie va fi mai mic.
Daca schimbati norma schimbati si salariul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cim avebiba avebiba Ce elemente trebuie sa contina obligatoriu un act aditional pt. modificarea cim de la 8 ore la 4 ore? (vezi toată discuția)
Program redus impus wergy wergy Buna ziua ! Lucrez la o firma de distributie firma ce este pe profit si pentru a platii mai mici taxele catre stat a gasit solutia de a injumatatii ... (vezi toată discuția)
Reducere timp de lucru mihaela71 mihaela71 Avand in vedre nivelul scazut de vanzari care in acest sezon se datoreaza si profilului de activitate-comercializez articole sportive,nu as vrea sa renunt la ... (vezi toată discuția)