avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata detector gaze neinstalat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata detector gaze neinstalat

Buna ziua,
in urma cu mai bine de un an, am achitat contravaloarea unui detector de gaze ce niciodata nu mi-a fost instalat. Nici pana la acest moment nu mi-a fost montat, chiar daca am sesizat administratorul cu privire la aceasta neregula. Culmea ca s-a aratat foarte surprins fapt ce ma face sa cred ca nici macar nu a verificat veridicitatea actelor pe baza carora a facut plata.
Doresc sa mi se storneze aceasta chitanta si sa mi se returneze banii deoarece am platit pentru ceva ce nu am.
Totodata mai precizez ca, pentru montarea detectoarelor de gaze nu s-a intrunit consiliul de administratie, nu s-a facut informarea locatarilor si implicit nu s-a facut prospectare de piata.
Va rog sa imi spuneti daca administratorul poate sa nu imi returneze banii si daca pot refuza din nou montarea acelui detector.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
Georgiana Cristocea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:05, 9 Octombrie 2018
Trebuie sa aveti in vedere ca administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari adoptate de adunarea generala,decizii dispuse de presedintele de asociatie si comitetul executiv
Sesizati oficuial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare instalarii detectorului de gaze
Realitatea demonstreaza ca existenta detectorului de gaze este eficienta si indeparteaza situatiile neplacute cand pierderile de gaze pot genera situatii cu prejudicii materiale,inclusiv de vieti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract facut de administrator pt instalarea de detectoare de gaze AdrianaMorosan AdrianaMorosan Administratorul a facut un contract cu o firma (in valoare de cel putin 9000 euro) si obliga pe locatari sa-si instaleze detector de gaze la pretul de 370 lei ... (vezi toată discuția)
Detector gaze CătălinaBgd CătălinaBgd Bună ziua, Acum doi ani, printr o circulara Distrigaz, pe care nu am văzut o, administrația blocului în care locuiesc ne a anunțat ca trebuie sa montam ... (vezi toată discuția)
Comitetul asociației face achiziții fără consultarea proprietarilor. din punct de vedere legal, au voie sa facă asa ceva? mmconstantin mmconstantin Buna ziua! Comitetul asociatiei de proprietarii ia decizii privind modernizare lift, schimbare motor, cumparare detector de gaz fara a consulta ... (vezi toată discuția)