avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am ramas in urma cu platile la furnizori
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am ramas in urma cu platile la furnizori

Am ramas in urma cu platile la furnizori si mi-au bagat BO in banca.Doua BO in valoare de 3700 ron.Acum daca nu le pot plati ce ma asteapta si ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 11:26, 11 Noiembrie 2009
Buna ziua.
Aceste B.O pe care nu ati putut sa le platiti ,pot fi investite cu titlu executoriu de catre creditorii dvs.(furnizorii dvs.) si daca sunt si avalizate in numele dvs executorul judecatoresc se indreapta si impotriva bunurilor dvs.
Cel mai bine ar fi sa discutati cu furnizorii, sa intocmiti desfasuratoare de plata pe sumele restante explicandu-le situatia dificila ...
Puteti media o situatie ceea ce dupa numai puteti remedia.
Succes.
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat de administrator ionel.balasescu ionel.balasescu Va rog sa ma ajutati si pe mine!!! Am luat marfa de la o firma cu plata la termen lasand BO avalizat de administrator,am vandut marfa la alta firma tot la ... (vezi toată discuția)
B.o. le mai investim sau nu??? OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, am rugamintea de a ma lamuri si pe mine in urmatoarea problema: am B.O. refuzate de banca, le mai depun la judecatorie pentru investire sau ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza daca refuz un bo???urgent va rog gabrielabadea gabrielabadea AM SI EU O PROBLEMA URGENTA!!!AM UN MAGAZIN DE HAINE SI MAMA A DAT BILETE IN ALB UNUI FURNIZOR IAR ACESTA A SCRIS TOATA SUMA RESTANTA PE ACESTE BILETE, DAR ... (vezi toată discuția)