avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale B.O. LE MAI INVESTIM SAU NU???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

B.O. LE MAI INVESTIM SAU NU???

dragi colegi,
am rugamintea de a ma lamuri si pe mine in urmatoarea problema:
am B.O. refuzate de banca, le mai depun la judecatorie pentru investire sau cum e cu modificarea din 2007 unde gasesc ce articol???
dar daca am BO din 2006 p'astea le depun pentru investire sau intra si ele sub incidenta modificarilor din 2007???
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:49, 8 Februarie 2007
BO se investesc, nu se legalizeaza, dar musai trebuiesc investite, altfel nu sunt executorii:O
pai am trimis un reprezentant al SC la o judecatorie in provincie si cei de acolo l-au trimis inapoi ca nu se mai investesc si se trimit direct la executorul judecatoresc..........????????????????
art 374 indice 1 = inscrisurile carora legea le recunoste caracterul de titlu executoriu sunt puse in executare fara investirea cu formula executorie.
dar prin lg 58/1934 doar cambia are putere de titlu executoriu nu zice nimic de BO sau ca acest art. privind cambia s-ar aplica si BO.
deci il duc la Judecatorie pt investire sau nu???? poate nu m-am documentat suficient ....zic eu.

pai am trimis un reprezentant al SC la o judecatorie in provincie si cei de acolo l-au trimis inapoi ca nu se mai investesc si se trimit direct la executorul judecatoresc..........????????????????

Cere o incheiere in acest sens si rezolvi problema:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin refuzate dara2 dara2 Cum trebuie procedat in cazul in care unul dintre clientii mei imi refuza biletele la ordin date in nenumerate randuri? Cum procedez sa-mi recuperez banii? (vezi toată discuția)
Bo refuzat la plata juridic dana juridic dana care este procedura de investire cu titlu executoriu a unui BO refuzat la plata? (vezi toată discuția)
Bilet la ordin VILISOR VILISOR am avut un bilet la ordin pe care nu l-am introdus la data scadentei deoarece am fost rugata de administrator sa nu-l depun ,nu avea bani in cont, urmand ca ... (vezi toată discuția)