avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... retrocedare teren
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

retrocedare teren

buna ziua, locuiesc intr-unul din cele doua apartamente ale unei case, apartament mostenit de la parintii mei. Casa fusese nationalizata, iar in anul 1999 parintii mei l-au cumparat impreuna cu terenul de sub apartament. Ar fi posibil ca prin retrocedare sa primesc si partea din curte aferenta apartamentului meu, curte pentru care, in prezent platesc chirie si impozit Primariei

Alte discuții în legătură

Posibilitatea de cumparare a curtilor caselor nationalizate / retrocedate Dark_Guy Dark_Guy Buna Ziua! Suntem mai multi proprietari care au cumparat imobile (legea 112) intr-o curte comuna. Curtea si una dintre locuinte a fost retrocedata fostei ... (vezi toată discuția)
Plata chirie teren in folosinta - teren vandut ca si cota parte in baza legii 112/1995 Mr-X Mr-X Buna ziua, Parintii mei detin un apartament si o cota parte din partile comune de 10% intr-un imobil (casa nationalizata) cumparat in baza legii ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)