avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contractul de comodat trebuie inregistrat la ANAF?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contractul de comodat trebuie inregistrat la ANAF?

Si daca da, de catre cine, de proprietarul imobilului sau de beneficiarul dreptului de folosinta?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
marfan, utilizator
Cel mai recent răspuns: tonidraghici , utilizator 19:13, 10 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depinde pentru ce este folosit acel contract de comodat.
Dacă este pentru înființare persoană juridică, da. Dar acest lucru se face la ONRC.
Dacă nu este pentru inființare pj, nu se înregistrează la ANAF.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
tonidraghici, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)
Subinchirire aprtament de la pj la pf , daca pj are contract ... justmeanamaria justmeanamaria Subinchirire aprtament de la pj la pf , daca pj are contract comodat cu proprietarul? Buna. Eu si sotul detinem in proprietate un apartament. Vrem sa il ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv cu sediu social si punct de lucru adriana.deeb adriana.deeb buna ziua, dorim sa deschidem un srl. pana acum am rezervat doar denumirea. sediul social va fi pe un contract de comodat iar punctul de lucru cu contract ... (vezi toată discuția)