avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta cadre didactice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta cadre didactice

Am depus o solitare pentru decontare naveta dar mi s-a raspuns negativ, oferindu-mi locuinta corespunzatoare in localitatea unde am postul. este legal?
Cel mai recent răspuns: carmen2008 , utilizator 11:41, 10 Octombrie 2018
In ce sector de activitate lucrati ?
invatamant gimnazial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii juridice comparabile? arhontele arhontele \"  Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care nu dispune de locuinta si caruia nu i se poate oferi o locuinta corespunzatoare in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind un conflict de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna, Am si eu o rugaminte.........Sunt in litigiu cu angajatorul pentru desfacerea contractului de munca.Am deschis actiune in instanta iar pe 15 dec.avem ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)