Am o salariata aflat in CIC pana la data de 06.03.2019, cand copilul impineste 2 ani. Mi-a adus de curand un certificat de handicap al copilului si o cerere in care solicita prelungirea CIC pana la data de 06.03.2020.
Am facut decizie de prelungire a suspendarii pana la data solicitata, iar in Revisal am facut o modificare pe suspendarea initiala, am schimbat doar data de sfarsit a suspendarii, am pus 06.03.2020.
Pe Raportul din Revisal, nu imi mai apare perioada de suspendare initiala pentru ca, intr-un fel, datele s-au suprapus, iar doamnele de la DGASPC au spus ca trebuia sa inchid intai CIC-ul initial, pana la data de 06.02.2019 (ca sa se vada si ultima luna a tatalui!!!) si prelungirea sa o inregistrez ca o suspendare noua incepand cu 06.02.2019 pana la 06.03.2020.
salariata solicita prelungire cic, ceea ce este normal in baza certificatului de handicap.
la primarii sunt tot felul de politici, trebuie sa fiti pe pozitii ca altfel va plimba,
Ati facut bine, ii dati salariatei decizia de prelungire suspendare si raport din revisal.
CIC este pana la 2 ani (si tb sa se intoarca cel putin cu 60 zile inainte pentru a primi stimulent de insertie pana face copilul 3 ani, sau cu 30 zile inaite, luna tatalui), sau pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap si cu aceeasi procedura de intoarcere, (si tb sa se intoarca cel putin cu 60 zile inainte pentru a primi stimulent de insertie pana face copilul 4 ani, sau cu 30 zile inaite, luna tatalui)