avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Concesionare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Concesionare

Buna ziua.Vreau sa am act asupra fostei camere a centralei blocului,care se află la subsol sub apartamentul meu,deoarece timp de cam 15 ani a fost inundată cu dejecțiile de la subsol..iar pina la urma ,deoarece vecinii nu se implica..am luat eu initiativa si am reparat si am schimbat țevile stricate..tot ce era necesar,pentru că eu eram afectată direct la apartamentul meu...si ca sa pot avea grijă de ea in continuare aș vrea să fiu acoperită cu un act...se poate?mentionez ca nu avem asociație de locatari si am facut cu acordul verbal de la primărie .Autoritățile stiu de acest lucru deoarece la ei apelăm si pentru scoaterea cu vitanja a țintelor de direcții care se adunau.. si am fost ajutată si cu un escavator să sa-l la adîncime si sa schimbam țevile din pămînt la distanță de 3m adîncime care duceau din bloc pina la canalul dr evacuare situat în stația de apă.Multumesc foarte mult.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
popadana123@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa scap de mizeria de la subsol? cipry1983 cipry1983 Blocul in care am o garsoniera are tevile de scurgere sparte in subsol si in timp subsolul blocului s-a umplut cu dejectii si apa.Acum m-am trezit ca imi ... (vezi toată discuția)
Probleme canalizare bloc Pago Pago Buna ziua! Sunt un locatar al unui bloc in care de o luna de zile avem probleme cu canalizarea (au iesit dejectiile la subsol si produc un miros infernal). ... (vezi toată discuția)
Parti comune ? danican danican Buna ziua ! Sunt confruntat cu o situatie ciudata...in blocul nostru , de tip vechi , atipic , teava de scurgere de la cada trece , spre conducta ... (vezi toată discuția)