avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documente necesare asigurare concediu medical PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documente necesare asigurare concediu medical PFA

Buna ziua,

Am vazut de curand ca pentru ca un PFA sa poata beneficia de indemnizatia de crestere a copilului, trebuie mers la casa de asigurare cu minim 6 luni inainte de a se naste copilul, pentru a face asigurare de concediu medical si trebuie platit 1% din venitul ales, potrivit acestui articol de pe avocatnet.ro: www.avocatnet.ro/articol_475...

Imi poate spune cineva ce documente trebuie pregatite pentru a intocmi aceasta asigurare?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
iflorin11, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa indemnizatie crestere copil iflorin11 iflorin11 Buna ziua, Pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului, un PFA trebuie sa aiba asigurare medicala si sa plateasca 1% din venituri, conform ... (vezi toată discuția)
Asigurata sau nu? lenuta1989 lenuta1989 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns..... Sunt angajata din luna feb 2011 la o soc de asigurari pe baza unui contract de mandat.In baza acestuia, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pfa lorei lorei BUNA ZIUA! Am si eu cateva nelamuriri, daca puteti va rog sa ma ajutati. Sunt PFA si vreau sa ma informez in ce conditii o sa primesc indemnizatia de ... (vezi toată discuția)