avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii și regulamentele militare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii și regulamentele militare

Bună ziua voiam sa știu dacă în cazul angajaților ISU primează prevederile codului muncii sau ordinele ministrului afacerilor interne respectiv hotărârile de guvern.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 10 Octombrie 2018
Depinde de situatia respectiva. Poate detaliati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie de serviciu Andreea IS Andreea IS As dori sa stiu care este Cadrul legal pentru Dispoziția de serviciu in conditiile in care, in cadrul entitatii, exsista CCM, Regulament Intern, Hotarari ale ... (vezi toată discuția)
Legea nr.19/2020 m.oana m.oana Buna ziua! 1. Imi puteti spune, va rog, dacă pâna la urmă legea nr.19/2020 se pune în aplicare începând cu data de 17.03.2020? sau se așteaptă ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 și decretul 195/2020 Florentina N Florentina N Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta si am nevoie de o opinie juridica obiectiva.... Conform celor inscrise la art. 1 alin. (2) din Legea 19/2020, ... (vezi toată discuția)