avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract de inchiriere

Buna ziua! As dori sa stiu va rog, dacă eu pot inchiria apartamentul achiziționat de sotul meu prin programul ,,Prima casa” înainte de căsătorie. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: tonidraghici , utilizator 18:40, 10 Octombrie 2018
Doar proprietarul poate să închirieze sau altă persoană dacă are procură notarială în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie imobil prin program prima casa cu contract de separare de bunuri ContSters461267 ContSters461267 Buna ziua. Momentan sunt necasatorita si sunt in curs de a achizitiona un apartament prin programul Prima casa (momentan astept dupa CF-ul imobilului). ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil prin prima casa in regim de separatie de bunuri ContSters461318 ContSters461318 Buna ziua. Momentan sunt necasatorita si sunt in curs de a achizitiona un apartament prin programul Prima casa (momentan astept dupa CF-ul imobilului). ... (vezi toată discuția)
Contract comodat între soți pentru închiriere în scop turistic ... Adrian Pintea Adrian Pintea Contract comodat între soți pentru închiriere în scop turistic Casa cu un etaj este de tip locuință colectivă, așa este autorizația de construcție, ... (vezi toată discuția)