avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda parcare pe loc de parcare plătit în bucuresti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda parcare pe loc de parcare plătit în bucuresti

Buna seara
Am primit o informare pt ca am parcat pe un loc de parcare plătit, dar nu am stiut si nici nu avea însemne marcate .cum pot gestiona situatia ca am vazut ca amenzile sunt uriașe?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:35, 17 Octombrie 2018
In ce consta informarea? Cine v-a informat?
Și eu am pățit același lucru în Cluj. Politia locala a lăsat înștiințarea în parbriz și am găsit-o la 3 zile după. Menționez ca mașina este în proprietatea tatălui meu. Oare acesta este obligat sa comunice datele mele? Poate fi amendat dacă refuza comunicarea datelor? Care sunt termenele de încheiere a procesului verbal de constatare a faptei?
Da. Da. 60 zile termen de comunicare.
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
cyan, moderator
Și termenul de 15 zile de plata jumătate din cuantumul sancțiunii se calculează de la data întocmirii procesului verbal sau de la data constatarii?
De la data comunicarii, adica de cand il luati in mână.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendat desi am parcat in dreptul portii unde locuiesc Titu85 Titu85 Buna ziua, pe strada unde locuiesc (am o casa) parcarea este cu plata. Eu mi-am parcat masina fix in dreptul punctului de access auto, fix in fata portii unde ... (vezi toată discuția)
Intocmire pv constatare contraventie la o data ulterioara liviu_co liviu_co Dau exemplul meu: - contraventie simpla savarsita in 12.12.2014 (parcare fara plata). - Intocmire PV constatator si stabilire sanctiune in 07.04.2015. PV ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru parcare pe trotuar deși eu nu am permis, iar mașina o conducea fiul meu. pot face contestație? Ciprian19851985 Ciprian19851985 Am luat amenda pt parcare in fata unui bloc, pe trotuar. Amenda a venit prin posta si eu nu am permis. Fiul meu conduce masina si a parcat. Pot face ... (vezi toată discuția)