avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupa 11 înștiințare de plată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupa 11 înștiințare de plată

Dupa 11 ani mama mea a primit o înștiințare ca are de plata o suma destul de mare la o firma de recuperarw pt firma Vodafone.
Este normal dupa atata timp?
Care sunt pasii de urmat?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:58, 11 Octombrie 2018
Contestatie la executare in instanta pentru faptul ca datoria s-a prescris... Daca nu va descurcati puteti apela la un avocar...
Sper ca nu a semnat nimic de primire...
Dacă este o simplă înștiintare de la recuperator, ignorați-o sau răspundeți că datoria s-a prescris.
Dacă e prin executor, formulați în maxim 15 zile contestație la executare invocâd inclusiv prescripția și necomunicarea înscrisului doveditor al cesiunii (prefereabil ar fi să aveți avocat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate prescrie o datorie bancara? frumuselul20009 frumuselul20009 Am luat un imprumut de la o banca in anul 2006 am platit ratele pana in anul 2009,de atunci nu am mai platit,am fost trecut la 2 firme de recuperare datorii,am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Costel86 Costel86 Buna ziua,ma intereseaza daca pot fi executat pt un credit facut in 2009?precizez ca creaanta a fost data de la o firma de recuperare la alta si o data pe an ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua In 2007 am luat un credit de la BRD. Am platit cca. 1 an de zile. La sf anului 2008 mi s a pus poprire pe salariu pana in 2009 cand am incetat ctr ... (vezi toată discuția)