avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retragere din Pilonul II penie privata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retragere din Pilonul II penie privata

Buna ziua.
Odata cu aparitia pensiei private m-am inscris in Pilonul II de pensii, cu toate ca nu eram obligata conform legii (aveam o varsta mai mare decat pragul stabilit). Va rog sa-mi spuneti daca exista posibilitatea sa ma retrag din din Pilonul II si sa raman la Pilonul I, In noua lege a pensiilor care este in dezbatere in Parlament exista precizat acest aspect? Mentionez ca nu vreau sa-mi retrag fondul acumulat. Vreau sa trec la sistemul de pensii de stat. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
sburlea corina, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie privata alexiastefania alexiastefania Buna seara! Am contribuit trei ani la pilonul I de pensii private, iar in octombrie 2012 am incetat contractul de colaborare cu firma la care am lucrat.Am ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)
Retragere pilonul ii de pensie. am participat la pilonul ii de ... CDEF CDEF Retragere pilonul II de pensie. Am participat la pilonul II de pensie in perioada 2007-2020, cand m-am pensionat anticipat. In anul 2022 am renuntat la pensia ... (vezi toată discuția)