avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... dosar egalizare salariu nivel maxim functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

dosar egalizare salariu nivel maxim functionar public

Buna ziua! Am depus impreuna cu colegii mei dintr-o institutie publica actiuni pentru egalizarea salariului la nivel maxim si recuperarea diferentelor salariale. Pentru unii din colegi dosarele au mers la sectia Conflicate de munca si asigurari sociale a Tribunalului, iar pt alti colegi la sectia Contencois administrativ. Va rog sa ma lamuriti, care sectie are competenta pt a judeca aceasta speta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmenvdv , utilizator 08:42, 12 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sectia Contencios administrativ.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta alina oana alina oana In urma incheirii unui contract de servicii de supervizare a lucrarilor, ca urmare a unei proceduri de achizitie publica in baza legii 98/2016, daca la finalul ... (vezi toată discuția)
In cat timp poate fi adresata o plangere prealabila de la data constatarii unui calcul eronat al salariului? marinelaciuchi marinelaciuchi Buna ziua! In urma unui control ITM, la institutia la care lucrez, am constatat un calcul eronat al salariului din 1.03. 2014 pana in prezent. In data de ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ doar cu bugetarii? alinedelea alinedelea Daca nu esti multumit cum a rezolvat o societate pe actiuni cu capital majoritar de stat, o contestatie / sesizare depusa in urma sustinerii unui concurs de ... (vezi toată discuția)