avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si pensie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si pensie copil

Daca vreau sa divortez de comun acord cum procedez? Si pensia copilului(varsta copil 1an si 11 luni)cum se stabileste? Multumesc. O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:50, 11 Octombrie 2018
Mergeti cu sotul la notar.
Buna seara,
Puteti sa mergeti si la instanta solicitand divortul prin acord, incheiati o tranzactie pentru restul capetelor de cerere obligatorii (nume dupa divort, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului, stabilire program vizita, stabilire pensie, etc)
Puteti solicita ajutorul unui avocat!
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere divort ncc andra-celia andra-celia Buna seara,ma puteti ajuta va rog cu un model de cerere de divort de comun acord cu un copil minor la judecatorie conform NCC?Ne intelegem in toate ... (vezi toată discuția)
Divortul,pensie alimentara si custodie Ioana_Dra Ioana_Dra Buna seara, Am si eu cateva intrebari daca puteti sa ma ajutati: 1. pot cere un fel de pensie alimentara daca nu am divortat dar am parasit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Divort Semiluna96 Semiluna96 Bună seara! Aș dori să știu cum trebuie să procedez pt a intenta divorț... avem împreună un copil sub 1an. Nu ne mai intelegem, imi da tot timpul ... (vezi toată discuția)