avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... instanta si/sau PUD?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

instanta si/sau PUD?

Buna ziua,
Suntem 3 surori, iar tatal nostru vrea sa ne doneze un teren ( cota de 1/3 fiecareia). Am incercat dezmembrarea cu CU, dar am primit respingere pe motiv ca tata e unic proprietar, si ni s-a sugerat sa facem PUD! Aceasta procedura implica niste costuri nu tocmai mici. Avem in vedere si varianta donatiei integrale catre toate trei, urmand ca in instanta sa cerem iesirea din indiviziune. Alte costuri... Nu stim sigur daca dupa iesirea din indiviziune mai este necesar PUD..De fapt aceasta este intrebarea... Scopul nostru este sa putem construi pe teren dupa intrarea in posesie. Deci mai este necesara intocmirea PUD? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot sa donez cota mea indiviza fara iesirea din indiviziune ? RusRIM RusRIM Buna ziua, Impreuna cu sora mea vitrega dupa tata detin ( cu titlu de proprietate) un teren, in cote ideale 50%-50%. Terenul are cadastru si este intabulat in ... (vezi toată discuția)
Donarea unui teren pe care se afla o casa "la rosu" dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama are in proprietate un teren pe care a inceput sa construiasca o casa, care in prezent e \"la rosu\". acum mama vrea sa ne doneze, mie si ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune Cmr73 Cmr73 Bună ziua dețin o cota de 1/6(act donație sora mamei) dintr_o curte de 5040 m cu mama as dori iesirea din indiviziune(mama este dezacord) pentru a putea ... (vezi toată discuția)