avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recunoașterea diplomei de doctor, dobândită în ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recunoașterea diplomei de doctor, dobândită în străinătate

Având în vedere ORDINUL Nr. 5923/2016 din 6 decembrie 2016
pentru aprobarea Metodologiei privind recunoaşterea diplomei de doctor şi a titlului de doctor în ştiinţe sau într-un domeniu profesional, obţinute în străinătate, vă rog să îmi explicați dacă Art.3 pct. 3 se referă la Diploma de doctor care, pentru a fi recunoscută de instituția la care depun eu dosarul (pentru un concurs), trebuie sa aibă apostilă (este dobândită în Spania-Catalonia)? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: kmlia , utilizator 10:54, 16 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice act strain nu este valabil fara supralegalizare. Apostila tine loc de supralegalizare. Exceptie: documentele de calatorie.
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator
Recunoașterea diplomei de doctor și a titlului de doctor în științe sau într-un domeniu profesional, obținute în străinătate
[ link extern ]
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere titlu doctor luat in ce inainte de aderarea romaniei Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Subiect: - persoana care are titlul de doctor emis de o universitate din Anglia dar inainte de aderarea Romaniei la CE, are problema ca NU I SE RECUNOASTE / ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa stiu daca diploma mea este recunoscuta in germania? Aldeabc Aldeabc Am terminat facultatea de stiinte economice,marketing Vasile Goldis Arad si as vrea sa stiu daca este recunoscuta in Germania sau unde trebuie sa o trimit ca ... (vezi toată discuția)