avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bursa sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bursa sociala

Buna ziua!
Am o intrebare referitoare la bursa sociala. Pot beneficia de aceasta daca parintii mei au lucrat cu contract in strainatate (in luna septembrie s-au intors in tara, definitiv) ? Sau se iau in calcul doar veniturile din tara, respectiv salariul meu?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Alina1239, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si bursa doctorat Raluca10 Raluca10 Buna ziua, sunt doctorand cu bursa si lucrez in acelasi timp. Acum sunt gravida in 6 saptamani. Am tot incercat sa aflu raspunsul la o intrebare si am aflat ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt insarcinata si trebuie sa nasc la sfârșitul ... Ro. Ra Ro. Ra Buna seara. Sunt insarcinata si trebuie sa nasc la sfârșitul lunii Ianuarie 2021. Momentan ma aflu in Romania, angajata la o societate comeriala, de 2 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa sociala pentru ... natasav natasav Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa sociala pentru studenți orfani de un părinte. Ce venituri se iau în considerare? De la universitate se ... (vezi toată discuția)