avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa sociala pentru ...

Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa sociala pentru studenți orfani de un părinte. Ce venituri se iau în considerare? De la universitate se cere venitul părinților pe ultimele 12 luni, însă tatăl a decedat în mai în Anglia și a lucrat fără carte de munca, mama are salariul minim pe economie, cei 2 copii unul elev celalalt student au pensie de urmas de 1281 lei, mai pot beneficia de bursa sociala? Menționez ca copilul student este major și nu are alte venituri și urmează doua facultăți, una la zi și una la fără frecventa. Pensia de urmas este venit impozabil?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:37, 10 Octombrie 2024
Din datele postate va incadrati pentru a primi bursa sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si bursa sociala Elton88 Elton88 Buna ziua, sunt nou pe forum si am o intrebare. Sa va prezint problema.... Sunt orfan de ambii parinti de la 14 ani. Am primit pensie de urmas in timpul ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala facultate sabin25 sabin25 Buna ziua ! Nu stiu daca este categoria corecta dar nu am idee unde sa postez in alta parte. Eu sunt student si ma incadrez la bursa sociala de categoria ... (vezi toată discuția)