In 2014 am depus declaratia 201 pentru anul 2013. Dupa ce am depus declaratia am primit acasa scrisoare cu suma impozitata, am fost si am platit. Acum am primit o noua scrisoare ca trebuie sa platesc CAS si CASS la suma respectiva.
Tot in acea perioada am fost angajat in Romania, unde angajatorul a platit taxe si impozie pentru mine, pentru salariul castigat.
Acum mai trebuie sa le platesc? Pentru ca tin minte ca in acea perioada daca erai angajat la sumele castigate pe langa salariu plateai doar impozit pe venitul respectiv.
Intr-adevar, pentru acea perioada nu se platea CAS si CASS pentru alte venituri in cazul in care erati deja inscris in sistem ca angajat cu cim. Puteti contesta decizia de impunere.
Obligatii fiscale
costachem
Intre anii 2007-2008 am incheiat un contract de agent asigurari pentru care am platit impozitul aferent sumei castigate. Saptamana aceasta am intentionat sa-mi ... (vezi toată discuția)
Impozit anaf
diana_1990
Buna ziua.Am un cont la banca de 35.ooo euro si o garsoniera cumparata de mine.Banii i-am strans de-a lungul a 6 ani,sursa lor fiind mama,care lucreaza in ... (vezi toată discuția)