avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Import bijuterii Turcia
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Import bijuterii Turcia

Buna,

As dori sa import bijuterii din metale pretioase din Turcia, si nu stiu ce taxe se platesc. Recent, in 2017 sau 2018, s-a modificat legea privind acest timp de import dar nu gasesc informatia dorita.

Din ce imi dau seama ar fi: TVA, taxe vamale (desi s.ar putea sa existe un acord UE-Turcia si sa nu se mai plateasca) si taxele de marca la ANPC?

Multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
ralux, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare bijuterii turcia markomarius1 markomarius1 Buna ziua, As dori sa imi spuna cineva, cat si ce trebuie sa platesc catre stat, daca cumpar bijuterii din aur din Turcia, pe firma platitoare de TVA. Mai ... (vezi toată discuția)
Accize produse aur lumib78 lumib78 Buna ziua, O societate achizitioneaza din romania de la alta firma romaneasca niste pandantive din aur de 14 karate, personalizate cu denumirea firmei pe care ... (vezi toată discuția)
Magazin online bijuterii markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin virtual (website) cu vanzare de bijuterii din aur cu pietre pretioase, care sunt criteriile din punct de vedere ... (vezi toată discuția)