avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere al doilea copil

Buna ziua,
In momentul de fata, eu (tatal) sunt in crestere copil, pana la sfarsitul anului 2019.
Dorim sa largim familia cu inca un membru de anul viitor cel tarizu.

Intrebarile mele sunt:
- Mama poate intra in concediu crestere copil daca sunt si eu in acelasi timp (este salariata in momentul de fata)?
- Daca vreau sa intru tot eu (tatal), pot intra doar dupa ce se termina concediul de crestere pentru primul copil?
- Cum se calculeaza indemnizatia in cazul in care as intra eu in conediu? Conform indemnizatiei actuale, sau conform veniturilor dinaintea intrarii mele in concediu crestere copil?

Multumesc anticipat!
BR/alex.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil ContSters396862 ContSters396862 Buna ziua! Am fost in CCC pana pe data de 16.06.2016 - data la care primul copil a implinit 1 an si 11 luni (tatal copilului nu a optat pentru a intra si el in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! las mai jos urmatoarele date: copil nascut in martie ... ionescuandrei2024 ionescuandrei2024 Buna ziua! Las mai jos urmatoarele date: copil nascut in martie 2023, sotia este in concediu de creste copil 1. pt data mentionata mai sus, ca si tata ... (vezi toată discuția)