avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit persoana fizica la o banca in strainatate
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit persoana fizica la o banca in strainatate

Buna ziua,
As dori sa aflu daca si cum se poate obtine un credit de la o banca din UE sau din Elvetia eventual.
Sunt angajat cu contract de munca in Romania. Am salariul "pe acte", vechime, garantii etc.

Multumesc anticipat,
Cu stima,
Radu

Alte discuții în legătură

Cetatean din ue lucreaza in romania dar este platit de catre o tara din afara eu - este legal? ContSters438547 ContSters438547 Buna ziua, Este o situatie mai deosebita in sensul in care cetateanul strain (nationalitate din UE) este administrator atat la SRL-ul romanesc cat si la ... (vezi toată discuția)
Import odorizante din elvetia ealpopa ealpopa Buna ziua, Doresc sa stabilesc o linie de import cu un producator de odorizante din Elvetia. As dori sa aflu : - ce cod(uri) CAEN ar trebui sa am pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere formular e101 tomescu20 tomescu20 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am fost angajata de o firma din Elvetia cu un contract care presupune ca imi desfasor activitatea in Romania, ... (vezi toată discuția)