Buna ziua,am un dosar pentru credit prima casă,aprobat de fondul de garantare,am fost anunțată că mi-au intrat banii in cont,am făcut antecontract la notar cu vânzătorul ap. s-au adus actele cerute pentru completarea dosarului început din august,așteptăm ziua sa facem actul final de vânzare- cumpărare,dar am fost anunțată că s-au terminat fondurile,și nu -mi mai da toată suma, sumă ce mi-a fost aprobată la început,ci cu 10.000 eu mai mica și care bineînțeles că nu-mi ajungea pentru ap respectiv iar proprietarul cu cei 5% dați la notar și-a plătit garanția la un dezvoltător din orașul în care vroia sa se mute.Banca(OTP Bank Galați) spunând că a încercat sub toate formele sa ne ajute implorând și banca centrală sa ne ajute.Va rog din suflet să mă ajutați,ce soluții am in acest caz?
Buna ziua,
banca, odata ce vi s-a aprobat finantarea era obligata sa va faca rezervarea sumei, Cu siguranta ca au alocat suma altui solicitant. Daca ati incheiat antecontract de vanzare cumparare cu plata unii avans, s-ar putea sa aveti probleme si cu vanzatorul, care ar putea sa refuze restituirea anvansuli; ar trebui sa notificati banca , dupa care sa o actionati in instanta
dar banca din Galati spune ca de la Bucuresti mi-au micsorat suma,iar in antecontract este stipulat ca daca nu din vina mea nu se incheie aceasta tranzactie,acest act notarial nu-l obliga pe vanzator sa-mi restituie suma?va multumesc pentru timpul acordat.
Credit ipotecar banca
emil_s
Buna,
As avea nevoie de cateva sfaturi pentru a sti in continuare ce am de facut.
In scumpa noastra tara s a ajuns sa ai nevoie de avocat sau sa angajezi ... (vezi toată discuția)