avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum pot plăti prin internet banking suma ce o datorez ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum pot plăti prin internet banking suma ce o datorez ca rezultat a depunerii în SVP a declarației unice?

As vrea sa stiu da ca pot plati prin internet banking suma ce o datorez ca rezultat a depunerii in SVP a declaratiei unice. Am de platit atat un impozit pe venit cat si contributia de sanatate. Am gasit contul care ,ma intereseaza pentru impozitul pe venit ( este vorba de chirie persoana fizica ) dar IBAN-ul are la sfarsit niste X-uri si un cont cu 6 cifre. Daca le combin prin adaugare rezulta un IBAN cu 28 de caractere in loc de 24.
Si ce fac cu contributia de sanatate, in ce cont o platesc ?
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 11:02, 16 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instalati-va aplicatia "Ordine de plata/ Foi de varsamant/ CEC ridicare numerar multiplu" sectiunea "Ordin de plată în cont tranzitoriu pentru persoane fizice (OPTT 2018)". O gasiti aici:
[ link extern ]
Pentru 2017 veti primi in SVP decizia de impunere pe care o puteti plati prin ghiseul.ro unde se transmite automat (daca aveti cont deschis) Pentru 2018 veti primi in 2019. Prin ghiseul.ro puteti plati si taxeimpozite locale si multe altele trebuie doar sa va deschideti contul prin primarie DGTIL se facea acum cred ca s-a simplificat se poate face direct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)
Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Plata tva din banca prin op electronic klm0909 klm0909 Buna ziua, Pot sa platesc TVA-ul din contul firmei, prin OP electronic (aplicatia de internetbanking a bancii unde am deschis contul), in contul IBAN aferent ... (vezi toată discuția)