avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli

Buna! Ca si pfa colaborator in domeniul asigurarilor comisioanele pot fi deduse. Intrebarea mea este: ce perioada am la dispozitie pentru a deduce astfel de cheltuieli si care cheltuieli mai exact intra in categoriacelor deductibile pentru profesia de agent de asigurari? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:31, 14 Octombrie 2018
Veti putea deduce cheluieli care va ajuta in realizarea venitului respectiv in anul fiscal aferent. Veti completa registrul jurnal de incasari si plati si veti depune apoi declaratia unica in care treceti totalul venitului anual si total cheltuiala deductibila anuala. Detali la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de evidenta fiscala Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt PFA-activitate cod CAEN 7112, contabilitate in partida simpla. Nu sunt platitoare de TVA, am incasari de la firme platitoare de TVA. Nu am facut achizitii ... (vezi toată discuția)
Impozit venit pe casă de marcat Hlevca Hlevca Bună ziua, Sunt titular PFA, activez în domeniul transportului alternativ de persoane și am următoarea intrebare: Pentru cursele cash eu trebuie să ... (vezi toată discuția)
Contract comodat pfa lianapicu lianapicu Buna ziua, Ca sa pot deschide un PFA a trebuit sa inchei un contract de comodat cu proprietarul apartamentului pe o anumita suprafata din apartament pentru ... (vezi toată discuția)