avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde ma pot adresa in vedeera eliberarii documentelor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde ma pot adresa in vedeera eliberarii documentelor necesare pensionarii anticipate?

Unde ma pot adresa in vedeera eliberarii documentelor necesare pensionarii anticipate: Sunt asistenta medicala. Din anul 1985 am lucrat la Statia de salvare. Acum se incadreaza in Grad 2. Daca intre timp s-a schimbat numele locului meu de munca in Serviciul de Urgenta, de unde obtin adeverinta Grad2 pentru pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 14 Octombrie 2018
De la angajatorul dvs., chiar daca si-a schimbat numele.

Modelul adeverintei pentru activitatea desfasurata in grupele de munca sau in conditii deosebite/speciale de munca il regasiti in Anexa 14 la HG nr. 257/ 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad 2 sandorgyongyver sandorgyongyver Sunt asistenta medicala. Din anul 1985 am lucrat la Statia de salvare. Acum se incadreaza in Grad 2. Daca intre timp s-a schimbat numele locului meu de munca ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg de ce nu ma incadrez la grupa speciala de munca? bg2 bg2 Nu inteleg de ce nu ma incadrez la grupa speciala de munca daca pe adeverinta eliberata de angajator scrie: In perioada 31.03.1990-01.04.2001 a fost incadrat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta activitate grupa i de munca nevalorificata la recalcularea pensiei natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine ..... daca se incadreaza s-au nu in grupa si care este motivul respingerii si cum trebuie intocmita adeverinta ... (vezi toată discuția)