avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum se verifica procedura pt trimiterea unei hotarari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum se verifica procedura pt trimiterea unei hotarari pe fond catre alt oras ,pt calcularea depunerii termenului de 10 zile

AM CASTIGAT IUN LITIGIU DE MUNCA CU HOTARARE PE FOND,PROCESUL A FOST IN RM-VALCEA UNDE AM AVUT LOCUL DE MUNCA, ANGAJATORUL ESTE DIN BUCURESTI, PE DATA DE 12 A LUNII IULIE A PLECAT PRIN POSTA HOTARAREA ,PE 13 IULIE AM PRIMIT PRIN POSTA ,TEREMENUL DE APEL AL PARTII ADVERSE ESTE 10 ZILE DE LA COMUNICARE PT DEPUNEREA APELULUI, DANSII AU INREGISTRAT APELUL PE 30 IULIE SI PE 1 AUGUST L-AU DEPUS LA CURTEA DE APEL PITESTI.VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI CUM POT VERIFICATA DEPUNEREA APELULUI IN TERMEN , DACA L-AU DEPUS IN TERMEN, CARE ESTE CALCULUL PT DEPUNEREA APELULUI , SI DACA EU AM PRIMIT PE 13 IULIE VINEREA DE LA INSTANTA VALCEA CAM CAND PUTEA SA AJUNGA PRIN POSTA LA SEDIUL ADVERSARILOR HOTARAREA ,PT CA SA INREGISTRAT PE SAITUL OFICIAL PE 30 IULIE ANUL CURENT, MULTUMESC FRUMOS PT AJUTOR
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
silviumadalina78, utilizator
Cel mai recent răspuns: silviumadalina78 , utilizator 21:25, 14 Octombrie 2018
Va trebui sa verificati la dosar cand a primit partea adversa hotararea.
De la acesta data incepe sa curga termenul de apel pentru aceasta, nu intra in calculul termenului ziua in care incepe sa curga si nici ziua in care termenul se implineste.

Daca termenul se implineste intr-o zi nelucratoare, acesta se prelungeste pana la prima zi lucratoare care urmeaza.
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
Va multumesc frumos pt raspunsul dv.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul termen apel , pe zile aurel_vl aurel_vl Proces civil judecat dupa vechiul cod de procedura Hotararea civila comunicata de Judecatorie in data de 28 iulie 2016 cu drept de apel in 15 ... (vezi toată discuția)
Zilele libere se calculează in termenul de apel Denage Denage Buna ziua.am o nelămurire privind perioada in care se depune apelul. pe data de 6 Decembrie ,a fost trimisa motivarea,dar nu am primit.o și am fost la ... (vezi toată discuția)
Cum curge termenul pentru fiecare ? Pompilui Avram Pompilui Avram Dupa comunicarea unei hotarari in prima instanta , cum curge termenul pentru fiecare parte ? Se calculeaza cele 30 de zile diferit pentru parat si reclamant ? ... (vezi toată discuția)