avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Elevii pot iesi din incinta scolii in pauze?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Elevii pot iesi din incinta scolii in pauze?

Elevii care au cel putin 14 ani pot iesi in timpul pauzelor din scoala?
Elevii care au 18 ani impliniti pot iesi in timpul pauzelor din scoala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 15 Octombrie 2018
In Ordinul nr. 4742 din 10.08.2016, este specificat la art. 15, lit. (k) ca elevilor le este interzis să părăsească perimetrul unităţii de învăţământ în timpul programului şcolar, cu excepţia elevilor majori şi a situaţiilor prevăzute de regulamentul de organizare şi funcţionare al unităţii de învăţământ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul de ordine interioară poate fi mai presus de statul elevului? Narcis1214 Narcis1214 Buna ziua, am o intrebare cu privire la parasirea incintei scolare a elevilor de peste 18 ani. Deoarece cadrele didactice ne interzic acest lucru, iar eu am ... (vezi toată discuția)
Este mai simplu sa transferi un elev de la o școală la alta, ... 4045 4045 Este mai simplu sa transferi un elev de la o școală la alta, într-o altă localitate,sau in timpul anului ? Dacă școala primitoare aprobă,poate cineva , ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)