avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Este mai simplu sa transferi un elev de la o școală ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Este mai simplu sa transferi un elev de la o școală la alta, ...

Este mai simplu sa transferi un elev de la o școală la alta, într-o altă localitate,sau in timpul anului ?
Dacă școala primitoare aprobă,poate cineva , o instituție să nu dea voie ? Cum se procedează?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: 4045 , utilizator 10:58, 6 Ianuarie 2024
Potrivit regulamentului-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ, transferul elevilor în timpul anului şcolar se poate efectua, în mod excepţional, cu respectarea prevederilor din regulament, în următoarele situaţii:
a)la schimbarea domiciliului părinţilor într-o altă localitate, respectiv într-un alt sector al municipiului Bucureşti;
b)în cazul unei recomandări medicale, eliberată pe baza unei expertize medicale efectuate de direcţia de sănătate publică;
c)de la clasele de învăţământ liceal la clasele de învăţământ profesional;
d)la/de la învăţământul de artă, sportiv şi militar;
e)de la clasele cu program de predare intensivă a unei limbi străine sau cu program de predare bilingv la celelalte clase;
f)în alte situaţii excepţionale, pe baza documentelor justificative, cu aprobarea consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar.
Dar în timpul vacanței,este mai simplu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog, se poate transfera un elev la o altă școală în timpul ... 4045 4045 Vă rog, se poate transfera un elev la o altă școală în timpul casei a 12 a ? (vezi toată discuția)
Transferul elevilor în situații de divorț al părinților. cum se procedează când părintele nerezident nu e de acord? IRIM IRIM Bună ziua. Sunt directorul unei scoli si as dori sa stiu daca pot acorda transferul unui elev de gradinița, in condițiile in care mama a depus cererea de ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)