avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vă rog, se poate transfera un elev la o altă ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vă rog, se poate transfera un elev la o altă școală în timpul ...

Vă rog, se poate transfera un elev la o altă școală în timpul casei a 12 a ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 3 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Transferul elevilor in timpul anului scolar se poate efectua, in mod exceptional, cu respectarea prevederilor prezentului regulament, in urmatoarele situatii:
a) la schimbarea domiciliului parintilor intr-o alta localitate, respectiv intr-un alt sector al municipiului Bucuresti;
b) in cazul unei recomandari medicale, eliberata pe baza unei expertize medicale efectuate de directia de sanatate publica;
c) de la clasele de invatamant liceal la clasele de invatamant profesional;
d) la/de la invatamantul de arta, sportiv si militar;
e) de la clasele cu program de predare intensiva a unei limbi straine sau cu program de predare bilingv la celelalte clase;
f) in alte situatii exceptionale, pe baza documentelor justificative, cu aprobarea consiliului de administratie al inspectoratului scolar.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este mai simplu sa transferi un elev de la o școală la alta, ... 4045 4045 Este mai simplu sa transferi un elev de la o școală la alta, într-o altă localitate,sau in timpul anului ? Dacă școala primitoare aprobă,poate cineva , ... (vezi toată discuția)
Transferul elevilor în situații de divorț al părinților. cum se procedează când părintele nerezident nu e de acord? IRIM IRIM Bună ziua. Sunt directorul unei scoli si as dori sa stiu daca pot acorda transferul unui elev de gradinița, in condițiile in care mama a depus cererea de ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)