avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesiune

Buna ziua. Am urmatoarea problema : o ruda apropiata a decedat si este inmormantata pe un loc de veci unde titularul este strabunicul meu. Detin un act din 1940 si ceva care atesta acest lucru. Cei de la directia cimitirelor mi au spus ca trebuie sa dezbat mostenirea de la strabunicul meu pana acum.. ar fi foarte greu sa fac asta pentru ca trebuie sa caut doua generatii si sa vorbesc cu ele. Cum pot face lucrurile mai simple ? Din moment ce am intels ca toate locurile de veci sunt ale primariei si nu mai sunt bunuri private. Exista o cale mai simpla ? Impozitele si toate cele sunt platite la zi pe acel loc de mine.
Cel mai recent răspuns: Cineva94 , utilizator 23:16, 14 Octombrie 2018
Buna seara,
Dezbateti succesiunile.
Cimitirele sunt PAROHIALE, unele si apartin BOR!
Solicitati, eventual, de la administratia cimitirului sa va fie re concesionat locul daca pot dar ma indoiesc!
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Tocmai asta este ideea imi eate foarte greu sa dezbat succesiunea.. trebuie mai intai a bunicilor dupa a copiilor si dupa eu.
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de mostenire loc de veci naejcon naejcon Buna ziua, Exista un act normativ care sa reglementeze dreptul de mostenire pentru una sau mai multe generatii, a unui loc de veci concesionat intr-un ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol lege mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Se poate va rog o parere/ interpretare la art. 23(2) din Regulamentului Cimitirelor din Biserica Ortodoxa Romana 2020 ? (vezi toată discuția)