avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Rectificativa la CJP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Rectificativa la CJP

Buna dimineata,
Sunt pensionara din 3.11.2017 si am constatat ( si angajatorul a recunoscut) ca din luna mai 2015 mi s-a gresit salariul. S-a facut o calculatie, mi se vor restitui banii.
Intrebare: la CJP, pentru rectificativa, se ia in considerare legea veche, cu salariul de atunci, cu retinerile cand salariul min era 1450 si retinerile erau mai mici( nu se transferase toate la angajat) ?
Cu consideratie,
Stan Elisabeta- Buzau

Alte discuții în legătură

Rectificare salariu restant elizbeth elizbeth Buna ziua, Cu respect, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Sunt pensionara din Martie 2018. De când eram in activitate, anul 2017, am constatat, și ... (vezi toată discuția)
Rectificativă cjp buzau elizbeth elizbeth Sunt pensionara din 03.11.2017. Am lucrat intr-o instituție bugetară și am constatat ca din 9.05.2015 am fost încadrată cu o treapta inferioară ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu daca este corect program de lucru 8 h/zi inclusiv pauza de masa de 30 min. ; adica condica de prezenta arata asa: -venit la 8.00 ... (vezi toată discuția)