avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rectificare salariu restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rectificare salariu restant

Buna ziua,
Cu respect, va rog sa ma ajutați cu un răspuns.
Sunt pensionara din Martie 2018.
De când eram in activitate, anul 2017, am constatat, și unitatea a recunoscut gresala, ca in mai 2015 am fost încadrată cu o treapta mai jos la salariu (am lucrat intr-o Stațiune de Cercetare). Mi s-au recalculat drepturile și a ieșit o diferența de salariu brut. La stabilirea net-ului unitatea spune ca trebuie sa calculeze pe legea noua din ian 2018, când salariul minim e 1900, deci CAS, CASS mai mari. E corect? La fel și pentru transmitere la CJP, pentru rectificativa?
Mulțumesc!
Cu considerație,
Stan Elisabeta

Scuzați-mi greselile de exprimare.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
elizbeth, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 16 Noiembrie 2018
Din ianuarie 2018 , nu si inainte de aceasta data, CAS si CASS au valori mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa la cjp elizbeth elizbeth Buna dimineata, Sunt pensionara din 3.11.2017 si am constatat ( si angajatorul a recunoscut) ca din luna mai 2015 mi s-a gresit salariul. S-a facut o ... (vezi toată discuția)
Impozit 2018 comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, incerc sa ma lamuresc cu noile modificari salariale, si cred ca am inteles o parte din aceste modificara iar o parte nu: - eu inteleg ca salariu ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu pentru contract partial de la 01 februarie Doinitza58 Doinitza58 Buna ziua, Am doua contracte de munca de cate 2 ore la doua societati diferite cu salariile brute de 1000 lei respectiv 875 lei. In luna ianuarie salariile ... (vezi toată discuția)