avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rectificativă CJP Buzau
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rectificativă CJP Buzau

Sunt pensionara din 03.11.2017.
Am lucrat intr-o instituție bugetară și am constatat ca din 9.05.2015 am fost încadrată cu o treapta inferioară corespunzătoare postului, fapt recunoscut și de angajator. Mi s-au calculat drepturile și urmează sa primesc diferența de bani.
ÎNTREBARE: Rectificativă la CJP se va calcula după legea veche (salariu min brut 1450) sau legea noua (salariu min brut 1900)?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 22 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio legatura salariul minim brut pe economie ... se vor calcula drepturile la salariul pe care trebuia sa-l aveti in acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare salariu restant elizbeth elizbeth Buna ziua, Cu respect, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Sunt pensionara din Martie 2018. De când eram in activitate, anul 2017, am constatat, și ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la cjp elizbeth elizbeth Buna dimineata, Sunt pensionara din 3.11.2017 si am constatat ( si angajatorul a recunoscut) ca din luna mai 2015 mi s-a gresit salariul. S-a facut o ... (vezi toată discuția)
Salariu minim garantat pentru bugetari nasu999 nasu999 Buna ziua! De cand s-a tot balbait legislatia salarizarii, parerile sunt impartite si practica la fel. Va rog, lamuriti-ma exact cum se face? 1. ... (vezi toată discuția)