avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Servicii de training in Australia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Servicii de training in Australia

Buna ziua!
Am urmatoarea speta pe care nu stiu cum sa o incadrez correct.
In salariat al firmei noastre a prestart servicii de traning si supervizare pe teritoriul Australiei pentru o firma din Germania.
Aceste servicii (care include pe langa orele efectiv prestate in Australia si cazare si taxiul folosit acolo,btansportul din Romania in Australia) au fost facturate fara TVA catre firma din Germania.
Intrbarea este daca aceasta facture sa o consider ca fiind o prestare se servicii intracomunitare si sa o declar in D390 sau sa o consider o prestare de servicii la export.
Ambele firme sunt inregistrate in scopuri de TVA in Romania respective Germania.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Prestari sevicii intracomunitare?? carmendehelean carmendehelean O societate din Romania organizeaza un Workshop pe teritoriul tarii.La acest workshop participa un reprezentant al unei firme din Germania.Cum se va emite ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii intracomunitare eduardbuta eduardbuta Prestare servicii intracomunitare intre o micro neplatitoare TVA si un client platitor TVA in tara sa. Cum se abordeaza? Buna ziua, Am o intrebare cu ... (vezi toată discuția)