avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in Acte vs Teren Real Masurat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in Acte vs Teren Real Masurat

Buna ziua. Acum 2 sapt am cumparat o casa prin credit ipotecar. In contract, CF si alte acte oficiale teren aferent casei (amprenta + curte libera) este de 330 mp. Astazi...la o sapt dupa achizitie, sotul a chemat un prieten topometrist pentru a masura suprafata terenului pentru amenajarea gradinii si ies mai putini metri adica cu aprox 40. Sapand adanc in problema, aflam ca s a cedat o parte din teren primariei pentru drum, iar topometristul de la vremea respectiva nu a actualizat schita. Ce se poate face? Totusi noi am facut credit bancar pentru o anumita suprafata, suprafata pe care noi in acte suntem proprietari. As putea sa imi pun gardul pana in mijlocul drumului daca ar fi sa ma.iau dupa contractul de vanzare cumparare. Din pacate nu beneficiez de acei mp iar ei costa bani. Ce putem face? Multumim

Alte discuții în legătură

Drum satesc de 34m cat o autostrada adiSEME adiSEME Buna seara, va rog un sfat legat de o problema cu drum satesc. Detin teren 11.000 mp in intravilan, comuna jud Timis avand pe 3 parti drum (recent ... (vezi toată discuția)
Rectificare cadastru pavelevap pavelevap In localitate a existat CAP si dupa 1989, mi s-a emis titlului de proprietate de Primarie pentru un teren de 1800 mp. Ulterior am facut cadastru si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. am cumparat ... Calin bv Calin bv Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. Am cumparat o casa cu credit bancar in 2022( actele au fost verificate de banca, CF si istoric) . ... (vezi toată discuția)