avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua!la cate zile de concediu de odihna am dreptul la un program de 12 ore lucrătoare urmat de o zi libera (12 cu 24).Practic intr o luna lucrez 15 sau 16 zile depinde de numarul de zile pe care il are luna.V as fi recunoscătoare daca ati putea expune si o formula de calcul .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 16 Octombrie 2018
Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste in contractul individual de munca, cu respectarea legii si a contractelor colective de munca aplicabile.

Durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zile lucratoare.

Prin urmare, verificati in c.i.m. care este durata concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă AlMaria AlMaria Bună ziua, Aș avea și eu o nelămurire. Este adevărat că dacă lucrezi 12 ore/zi, deși în contrat este trecută o normă de 8 ore/zi, la două zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pt angajatii care lucreaza in program de 12 h pe zi mardil mardil Buna ziua. As dori si o lamurire referitoarre la acordarea si plata concediului de odihna pentru cei care lucreaza 12h pe zi. Programul meu de lucru este de ... (vezi toată discuția)
Concediu legal danatoth danatoth As vrea va rog sa stiu cum sa calculeze cate zile de concediu am anul acesta; am revenit din concediu de crestere a copilului in 24 martie (vezi toată discuția)