avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua!la cate zile de concediu de odihna am dreptul la un program de 12 ore lucrătoare urmat de o zi libera (12 cu 24).Practic intr o luna lucrez 15 sau 16 zile depinde de numarul de zile pe care il are luna.V as fi recunoscătoare daca ati putea expune si o formula de calcul .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 16 Octombrie 2018
Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste in contractul individual de munca, cu respectarea legii si a contractelor colective de munca aplicabile.

Durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zile lucratoare.

Prin urmare, verificati in c.i.m. care este durata concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă AlMaria AlMaria Bună ziua, Aș avea și eu o nelămurire. Este adevărat că dacă lucrezi 12 ore/zi, deși în contrat este trecută o normă de 8 ore/zi, la două zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu legal danatoth danatoth As vrea va rog sa stiu cum sa calculeze cate zile de concediu am anul acesta; am revenit din concediu de crestere a copilului in 24 martie (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pt angajatii care lucreaza in program de 12 h pe zi mardil mardil Buna ziua. As dori si o lamurire referitoarre la acordarea si plata concediului de odihna pentru cei care lucreaza 12h pe zi. Programul meu de lucru este de ... (vezi toată discuția)