avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu maternitate

Buna ziua,

In luna iunie, am schimbat locul de munca, fara a avea nicio zi de intrerupere. Incepand cu 15 oct am intrat in concediu de maternitate(concediu medical).

Cum se va calcula acest concediu medical?

Am citit ca se ia in calcul veniturile pe ultimele 6 luni. Dar eu cum nu am la aceasta firma 6 luni. se cumuleaza cu veniturile de la firma la care am lucrat anterior? Cum se procedeaza?
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
Lavinia200, utilizator

Alte discuții în legătură

cate zile de concediu de maternitate sa-mi iau (cea mai avantajoasa varianta)? dumitrunicole dumitrunicole Buna ziua! As dori sa ma sfatuiti care este varianta cea mai avantajoasa pentru mine. Sunt gravida, iar din saptamana 38 (01.10.2018) am intrat in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate naiade naiade Buna ziua, Doresc sa imi calculati salariul pe luna iunie 2009, respectiv pe lunile aug-nov. 2009 (adica pt. toata peroada concediului de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Recuperare fnuass viogaf srl viogaf srl Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma ajutati....avem o angajata care a fost in concediu medical de sarcina si lauzie din iunie pana in oct. 2009. Si sincer va ... (vezi toată discuția)