avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pași necesari după depunerea unei plângeri penale ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pași necesari după depunerea unei plângeri penale după ce am primit o comunicare rechizitoriu că parte vătămată?

Ce pași ar trebui să urmez având în vedere că am fost depus o plângere penală împotriva unei persoane care ma lovit în urmă cu 8 luni, având în vedere că am depus doar o hârtie de la medicul legist cu 5 zile de concediu. Am primit în 25 septembrie comunicare rechizitoriu și doresc să știu când trebuie să depun acte și unde pentru a cere despăgubiri morale ca parte civilă?
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
NicuGliga, utilizator

Alte discuții în legătură

Parte civila si despagubiri carmen b. carmen b. seara buna, revin aici cu intrebari... am fost dimineata la politie,am dat din nou inca o declaratie,imi mentin plangerea penala impotriva fostului sot ce ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere mariuscrisan mariuscrisan Baiatul meu a fost la un majorat intr-un sat. Acolo l-a injurat pe unul dintre cei prezenti. Un prieten de-al celui injurat i-a dat un pumn in mandibla. S-a ... (vezi toată discuția)
Om tras dupa masina lilicrin lilicrin Cred ca aici trebuie sa postez. Situatia este urmatoarea : un barbat a venit cu taxiul de la oras, insa suma solicitata de catre taximetrist si cea de pe ... (vezi toată discuția)