avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari servicii persoana fizica neautorizata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari servicii persoana fizica neautorizata

Buna ziua

Ma ajutati, va rog frumos cu un draft 2018 de contract de prestari servicii / conventie civila intre un SRLD (neplatitor de tva, fara angajati) si o persoana fizica fara firma. activitate pe durata a 10 zile.
De asemenea, as dori sa stiu daca impozitul pe banii incasati ii plateste persoana fizica sau trebuie sa ii retina firma? E necesar si alt act aditional pe langa conventia civila?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 16 Octombrie 2018
vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare pers. fizica neautorizata/cim *ivonne* *ivonne* buna ziua! am urmatorul caz si va rog frumos sa ma ajutati in gasirea celei mai bune solutii: o firma contracteaza o lucrare tehnica care necesita mai mult ... (vezi toată discuția)
Cass in cazul conventiei civile pentru venituri obtinute in 2018 teodor_teo65 teodor_teo65 As dori sa stiu daca, pentru o conventie civila incheiata pentru anul 2018 cu o persoana fizica, pentru care platitorul venitului a retinut la sursa si virat ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract civil de prestari servicii catojul catojul Buna ziua, Se poate incheia un Contract Civil de Prestari Servicii intre o firma (beneficiar) si o persoana fizica (prestator) fara titlu de PFA in ... (vezi toată discuția)