avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare datorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare datorie

Va rog sa -mi spuneti cum sa procedez in urmatoarea situatie: angajata fiind la o firma privata , patronul acesteia a facut mai multe imprumuturi de sume importante la banci pentru propria activitate dar s-a folosit de cartea mea de munca si bineinteles a intocmit chiar adeverinte de salar cu valori mincinoase pentru a obtine cati mai multi bani de la banci. Eu sub amenintarea verbala ca daca nu semnez actele de imprumut ma da afara am acceptat sa faca aceste imprumuturi , cu obligatia lui de a plati ratele.
Acum el a devenit rau platnic , nu mai poate plati la timp , are intarzieri fff mari , iar eu am devenit rau platnic . Desigur in aceasta situatie sunt si alte cateva zeci de persoane din aceeasi firma . S-a ajuns chiar la situatia ca banca opreste rata fara acordul nostru , iar patronul uita sa ne dea banii care ni se opresc. In felul acesta are datorii la mine si alte persoane de zeci de milioane . Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac pentru a-mi recupera banii de la el chiar cu riscul de a ma da afara. Imi pare rau ca nu am gandit de la inceput , dar am crezut ca e om de buna credinta si chiar am vrut sa ajut. Acum se poarta ff urat cu mine si cu ceilalti angajati mai ales cand ii cerem banii nostri opriti la rate. Mai exista o sansa de a ne recupera banii ?Cum sa procedez? multumesc

Alte discuții în legătură

Inselatorie ---va rog un raspuns popescu georgeta popescu georgeta Va rog sa -mi spuneti cum sa procedez in urmatoarea situatie: angajata fiind la o firma privata , patronul acesteia a facut mai multe imprumuturi de sume ... (vezi toată discuția)
Coplatitor elenafrm elenafrm Sunt coplatitor la un credit de nevoi personale. Nu am nici un fel de grad de rudenie cu titularul de credit. Cand am fost la banca pentru a vedea daca sunt ... (vezi toată discuția)
I-am ajutat cand au avut nevoie si acum platesc pentru asta...ce pot face? cris4family cris4family Desi stiu ca din punct de vedere legal eu sunt responsabila direct pentru aceasta situatie, am speranta ca, macar din punctul de vedere al moralitatii, pot fi ... (vezi toată discuția)