avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat de atestare a edificarii
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat de atestare a edificarii

Buna ziua,
In luna mai 2018 am depus cererea pt eliberare certificat de atestare a edificarii pt o constructie nou, in vederea intabularii. De atunci si pana astazi inca nu ne-a fost eliberat acest certificat( ni s-a spus ca documentatia depusa este completa si corecta) insa ni se promite mereu ca “sapt viitoare” va fi gata. Intrebarea mea este: exista un termen legal de eliberare a acestui certificat si ce pot face in situatia mea, situatie in care tot sunt amanat fara nici o explicatie?
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
I1ionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:02, 18 Octombrie 2018
Primaria noastra are un termen de solutionare a cererilor de 30 de zile (urbe mica aprox 36000 locuitori). Si eu am demarat lucrarile si a trebuit sa scot mai intai o declaratie de impunere noua - 30 de zile, apoi am depus cererea pentru eliberarea unui certificat de atestare a edificarii constructiei si cei de la primarie mi-au spus ca termenul de eliberare este de 30 de zile. Daca aveti un numar de inregistrare, faceti o noua solicitare SCRISA la primarie in care precizati clar ca doriti sa vi se raspunda la solicitarea numarul x din data y si inregistrati o noua hartie. Cereti data si numar de inregistrare pentru aceasta a doua solicitare. Apoi mergeti la ANPC. Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
adriana.dobrea, utilizator
Nu vad ce amestec are aici ANPC. Solicitarile nu se fac in calitate de consumator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de curand am semnat o promisiune de achizitionare ... Dutti Dutti Buna seara! De curand am semnat o promisiune de achizitionare a unei case noi, cu rate la dezvoltator, pe faze de constructie. Acum casa este finalizata, cu ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare a edificarii constructiei - constructie partiala Stoica_F Stoica_F Buna ziua, Am o problema si nu stium cum sa o rezolv. Am construit o casa in jud Ilfov, cu autorizatie de constructie emisa in 2014, am procesul verbal de ... (vezi toată discuția)